Zavarivanja

Kako cinčati: Zavarivanja

savjeti-pocincavatelja-zn-3Kod izgradnje metalne konstrukcije koja se sastoji od međusobno zavarenih komada, preporučuju se čvrsti i neprekinuti varovi. savjeti-pocincavatelja-zn-4

Konstrukcije sa točkastim ili isprekidanim varovima mogu pretrpjeti prodore kiseline dekapiranja, a rastopljeni cink ne može prodrijeti u oštećena mjesta; slijedom toga – i nakon temeljitog uranjanja – homogenu će nepokrivenu zonu kasnije zahvatiti hrđa.

savjeti-pocincavatelja-zn-5Međusobno preklopljeni materijali moraju biti spojeni neprekinutim varom, očišćeni od troske, sa odzračnim otvorom na samo jednoj površini radi oduška mogućih plinova, a u cilju izbjegavanja deformacija.

Zbog ekonomičnosti serijske proizvodnje, preporuča se automatsko zavarivanje savjeti-pocincavatelja-zn-6predmeta ili zavarivanje žicom;ova zavarivanja proizvode sitnu trosku, koja se četkanjem može jednostavno ukloniti.

Tko smo i što radimo?

ITALIKACINK novi je pogon za vruće pocinčavanje, smješten u LIČKOM OSIKU – GOSPIĆU; rasprostire se na površini od preko 44.000 m², od čega 3.200 m² natkrivenog prostora.

Italikacink raspolaže kadom za cinčanje veličine 9,20 x 1,60 x 3,00 m

ITALIKACINK novi je industrijski projekt, sa tehnologijom tvrtke ZINCOIMPIANTI, odjel grupacije BISOL Spa iz Pieve di Soligo (Treviso) – Italija, koja gradi tehnološki napredne pogone za vruće pocinčavanje, po sistemu ključ u ruke.

Više... Kontakt...

Grupa Bisol

Vruće poncinčavanje.
Najbolja rješenja dolaze iz velike Grupe.